9 sajter där du kan hitta billiga flygbiljetter

9 sajter där du kan hitta billiga flygbiljetter

 

 

Kompulsiva resenärer har svårt att inte konsultera dem varje dag, men mer “måttfulla” resenärer behöver inte nödvändigtvis veta prisjämföraren och andra reserbjudanden som finns tillgängliga på webben. Det måste sägas att det finns många. Här är några av våra favoriter för att hitta billiga flygbiljetter.

Tur och retur Montreal-Tokyo för mindre än $500 i februari? $50 biljetter till Florida i april? Sidorna som listar de bästa flygerbjudandena för ögonblicket har multiplicerats i Quebec på senare år. Tack vare olika metoder eller tekniker lyckas de gräva fram oslagbara “erbjudanden” för specifika datum och destinationer. Detta är inte bokningssidor. De dirigerar dig till sidor där du kan göra dina transaktioner.

 1. Alexis Flights

Grundat 2018 av Quebecer Alexi Roy, som beskriver sig själv som “en galen vetenskapsman för flygplan”, Les Vols d’Alexi skickar dig e-postmeddelanden om erbjudanden. Två möjliga paket beroende på din hunger efter rabatter: gratis eller betald (för att få alla erbjudanden).

 • Erbjudanden från Montreal, Quebec, Toronto, Calgary, Vancouver och Paris flygplatser lesvolsdalexi.com
 1. Flytrippers

Flytrippers grundades vid slutet av 2016 av två reseentusiaster från Trois-Rivières. Sedan dess spårar de mycket billiga flyg, visar dem på deras sida och meddelar deras prenumeranter via e-post gratis. De ger också tips och tricks för billig resa.

 • Erbjudanden från Montreal, Quebec och dussintals kanadensiska, amerikanska och europeiska städer. flytrippers.com
 1. Yulair

Definitivt en Quebec-pionjär inom luftförsäljning, Yulair har spårat ner rätt priser sedan slutet av 2012. Även om det har bytt ägare sedan dess, väljer det fortfarande de bästa flygen för ögonblicket, med precisa datum, och erbjuder en gratis prenumeration på e-postmeddelanden.

 • Erbjudanden från Montreal, Quebec, Toronto, Vancouver och New York flygplatser yulair.com

CRYSTAL BALL

 1. Hopper

Född i Montreal, Hopper är inte en plats, utan en applikation som “förutsäger framtida flygpriser”. Du anger din destination och Hopper genererar en kalender som identifierar de tidpunkter då flyg kommer att vara billigast och dyrast under det kommande året, enligt vetenskapliga förutsägelser. Appen kan övervaka en destination för dig och meddela dig när priserna sjunker eller är på väg att stiga. Reservationen görs direkt på Hopper.

hopper.com

FLYGSÖKVERKTYG

Självklart kan du söka efter flyg direkt på en flygbolags hemsida som Transat eller Air Canada. Men det finns också ett stort antal flygsökverktyg som låter dig jämföra priser från hundratals flygbolag och online resebyråer. Grundläggande är att en sökmotor skannar webben för oss, lämnar en lista över flyg baserat på våra sökkriterier och dirigerar oss till webbplatser för att boka.

 1. Momondo En av de stora favoriterna bland flygsökverktyg, särskilt på grund av dess grafer som visar prisvariationer per dag … och dess bra resultat.

momondo.ca

 1. Google Flights Enligt vår mening det mest användarvänliga på grund av dess kalender med priser som visas direkt i sökverktyget, på hemsidan. Vi ser omedelbart exakta priser enligt datumen, utan att behöva starta mer än en sökning.

google.com/flights

 1. Trip Advisor Trip Advisor är mer än en reserecensionssida. Du kan nu också göra research där för att hitta flygbiljetter till bra priser.

en.tripadvisor.ca

 1. Kayaking En av de mest kända, Kayak är en av aggregatorerna med flest filter för att förfina din sökning. En annan fördel: dess graf visar på ett ögonblick pris trenden för de kommande datumen.

ca.kayak.com

 1. Skyscanner Detta är en annan plats som har ett gott rykte bland resenärer, på grund av dess övertygande resultat. Sökningen visas enligt vad du vill: det billigaste, snabbaste eller det bästa (en kombination av de två).

skyscanner.ca

Hello, friends! I’m Hannah, a creative and dynamic blog writer. So brace yourself, because, with me, you’re in for an unforgettable ride through the world of blogging. Are you ready?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *